Pistiku sait sisaldab väga palju erinevat humoorikat sisu ning üks asi mida leida võib on ka anekdoodid.

Vaata lähemalt: Anekdoodid

Allpool ka mõned näited:


Mis on blondiini esimene küsimus peale sünnitamist?
On see ikka minu laps?


Metsas on suur läbu. Järgmisel päeval käib karu-onu mööda metsa ringi, endal selline pohmakas, et sure või maha. Vastu tuleb jänes, jummala kaine ja rõõmus. Karu siis kohe pärima: “Kuule jänes, kuidas Sa pohmakast lahti said. Ole mees aita mind!” “Lihtne. Pead ühe mõistatuse õieti ära arvama ja pohmakas ongi läinud” Seletab jänes. “Nii …Mõista, mõista, mis see on: lip-lipipeal, lap-lapipeal, ilma nõelapistmata?” “Perse…” “Ei ole, kallis karukene, see on kapsas” “Aga see: Sada matsi kinnises toas?” “Perse…” “Jälle panid mööda.” “Proovime veel: Kaks kera oradega ühendatud?” “Perse…” “Sa oled lausa loodusetu, see on käärid!” Karu ei saanudki peavalust lahti, läks edasi. Vastu tuli hunt, sellel veel suurem pohmakas. Hunt karukäest kohe abipaluma. Karu sügab kukalt: “Mis see jänes nüüd ütles… ahaaa, mõistatuse arvad ära, on pea kohe korras” “Noh lase tulla” “Kuidas see nüid käis… ei mäleta eriti….Jah- meelde tuli: SADA KURKI PERSSES KINNI ILMA NÕELAPISTMATA!!” “Hmmm… PERSE” “Ei ole, jänes ütles küll, et käärid…”


Karu ütleb ühel loomade kokkutulekul nii: “Alates tänasest teeme nii. Mina kutsun igal õhtul ühe looma enda juurde ja söön ta ära.”
Keegi ei vaidle vastu.
“Täna õhtul tuleb minu juurde Kits!”
Kits hakkab üleni värisema, kuid vastu ei hakka ja läheb õhtul kohale. Süüakse loomulikult Karu poolt ära. Teisel päeval kutsub Karu enda poole Rebase. Läheb samamoodi nagu Kitsega. Niimoodi väheneb päev-päevalt metsaelanike arv, kuni jõuab järg Jänese kätte.
Karu ütleb: “Täna tuled sina, Jänes, minu juurde.”
Jänes kurja häälega vastu: “Vot ei tule ja jutul LÕPP!!!”
“No kui ei taha, siis ära tule. Ära nüüd kohe ägestu,” vastab Karu taganedes.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: