Pistiku browseripõhiste veebimängude kogu sai alguse juba ammu-ammu ning algaastatel olid nendeks kõikvõimalikud flash mängud siis nüüd on sinna järjest lisandunud uusi HTML5 tehnoloogial põhinevaid mängutiitlid.

Selle aasta lõpus on toimumas aga üks suur muudatus nimelt lõpetab Adobe oma flash playeri arenduse ja toe ning niisamuti eemaldatakse selle tugi erinevatest veebilehitsejatest üsna pea, loe ka: On aeg öelda head aega flashile. Seetõttu oleme aktiivsemalt hakanud oma mängukogu täiendama HTML5 mängudega ning mitmete nimekate uute mängudega nagu Fall Guys, Agnes Solitaire, Mahjong Classic jpm.

Viska pilk peale meie Online mängud lehele ja leia oma lemmik mida meeldivaks ajaviiteks kasutada ning oma oskusi arendada. Pidid ju mängud arendavad olema nagu räägitakse!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: