Sellel nädalavahetusel algab siis see kauaoodatud vormel-1 hooaeg, rohkem infot, uudiseid ja tulemusi jälgi Pistiku portaalist, viited allpool tekstis.

2020. aasta vormel-1 hooaeg käis üle kivide ja kändude – esimene, Austraalia GP oli kavas märtsi keskpaigas (15. märts), kõik meeskonnad ja sõitjad olid kohal juba rohelisel mandril ning siis ühtäkki otsustati reedel, et etapp jääb ära, eelnevalt olid testimisel esimesed koroonapositiivsed välja tulnud F1 meeskondade koosseisudes, loe ka: Vormel-1 Austraalia GP ei toimu.

Hooaeg ei tahtnud ega tahtnud alata, riburada jäid etapid ära või lükati edasi – Hiina, Holland, Aserbažaan, Monaco … jne. Lõpuks sai avapauk antud juuli alguses (5. juuli), see on muide vormel-1 sarja ajaloos üldse kõige hilisem hooaja algus, 1951. aastal algas hooaeg 27. mail ning 1963. aasta 26. mail, muudel juhtudel on enamikel juhtudel olnud esimesed stardid märtsis-aprillis ning päris erand polnud mingil ajaperioodil isegi jaanuar.

Kuidas läheb 2021. aasta hooajaga seda näeme jooksvalt, Austraalia võistlus juba lükati edasi ja see toimub nüüd üldse novembri lõpus, edasi loodaks näha juba stabiilset perioodi ja võistlusi õigel ajal, sest aasta on oldud juba selles režiimis ja teatud kogemus koos COVID-19 koos eksisteerimises on saavutatud.

Sellel pühapäeval antakse siis start Bahreini GP 2021-le, info ja ajakava leiad sellelt eelnevalt lingilt.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: