Pistikus on mitu erinevat menüü taset ning kui peamenüü on juba pikalt olnud mugavalt kasutatav siis nüüd jõudis täienduste ring ka teemapõhise menüüni.

Menüü punktide vahel on võimalik nüüd liikuda kursori (arvutis) või näpuga (tahvelarvutis ja mobiilis) tõmmates. Lisaks on olemas nooled mõlemas ääres nagu enne, et liikuda menüüpunktide vahel. Uuendusena nüüd olles vastavalt kas paremal või vasakul lingiriba alguses muutuvad need nooled vastavalt mitteaktiivseks.

Samuti on nüüd selgem ja paremini arusaadav aktiivne alamleht menüüs, see on punast värvi nagu ka varem kuid olenevalt selle asukohast keritakse see vaatevälja – varem võis see täiesti peitu jääda ning nii jäi arusaamatuks millisel lehel asutakse.

Proovi kohe järgi Pistik.net lehel uue menüü kasutamine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: